Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Arsenal redo att släppa sju spelare

Sillybloggen

Arsenal rapporteras vilja rensa i truppen i sommar, och släppa ett antal spelare.

Enligt den engelska tidningen The Sun vill London-klubben göra sig av med Nicolas Pepe, som just nu är på lån hos Nice och har kontrakt till 2024, Ainsley Maitland-Niles, som är utlånad till Southampton och har ett utgående avtal, Albert Sambi Lokonga, som är utlånad till Crystal Palace och har avtal till 2026, Nuno Tavares, som är på lån hos Marseille och har kontrakt till 2025, Pablo Mari, som är utlånad till Monza och har kontrakt till 2024, Cedric Soares, som är utlånad till Fulham och har kontrakt till 2024, samt Runar Alex Runarsson, som är utlånad till Alanyaspor och har kontrakt till 2024.

Annons

Arsenal kan få in viktiga pengar för samtliga ovan nämnda spelare – utöver Maitland-Niles. Samtidigt lär London-klubben göra en förlust på Nicolas Pepe, som anslöt för över 800 miljoner kronor under 2019, och sedan har haft svårt att leva upp till de högt ställda förväntningarna på honom. Han har gjort 27 mål på 112 matcher med Arsenal.

Publicerad 2023-03-26 11:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto