Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan uppges jaga spansk landslagsanfallare

Sillybloggen

Hoppet om att upprepa fjolårets Scudetto är ute för den regerande mästaren AC Milan, som istället får sikta in sig på att knipa en Champions League-plats inför den kommande säsongen. Men nu ser klubben ut att ha transfersiktet inställt inför sommarens övergångsfönster.

Det är uppgifter från Gazetta Dello Sport som uppger att klubben siktar på den spanska landslagsanfallaren Alvaro Morata som en möjlig anfallsförstärkning under sommarens transferfönster.

Morata som representerar Atletico Madrid, har haft det svårt att ta en startplats i Diego Simeones lagbygge. Istället har spelare som Antoine Griezmann, Angel Correa och nytillskottet Memphis Depay föredragits hos den spanska huvudstadsklubben.

GDS uppger att prislappen lär landa på mellan 15 och 20 miljoner euro (150-200 miljoner svenska kronor). En summa som kan uppnås via minskade lönekostnader, försäljningar och eventuella intäkter om klubben skulle nå nästa års gruppspel av Champions League.

Annons

Alvaro Morata står noterad för 62 landskamper och 30 mål för det spanska landslaget.

Publicerad 2023-03-27 16:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto