Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG vill ha tillbaka Simons

Sillybloggen

Xavi Simons blev i tidig ålder uppsnackad som en av världens största talanger, när han tillhörde Barcelonas akademi, La Masia.

Flyttlasset gick senare vidare till PSG där 19-åringen inte fick speciellt många chanser i A-laget. Det blev bara en start i ligaspelet och inför den pågående säsongen gick han som Bosman från PSG till PSV. Hemma i Nederländerna har han blommat upp till stor succé.

13 mål och sju assist står den offensiva mittfältaren noterad för och trots ett kontrakt till 2027 med PSV Eindhoven kan sejouren bli kortvarig. Enligt Foot Mercato är PSG nu intresserat av att plocka tillbaka Simons.

Enligt uppgifterna har PSG en utköpsklausul för Simons på 4 miljoner euro, cirka 45 miljoner kronor. En klausul som PSV sägs vilja antingen köpa bort från avtalet med Simons eller förlänga kontraktet med honom och på så sätt bli av med klausulen.

Annons
Publicerad 2023-03-27 08:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto