Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK överens med Dabo - lär låna ut Sichenje

Sillybloggen

Nyligen bekräftade AIK att nyförvärvet Aboubakar Keita, som skadade sig cupderbyt mot Hammarby, lär missa den allsvenska premiären mot Halmstads BK på söndag. Därtill har klubbens sålt Jesper Ceesay till IFK Norrköping.

Tidigare på tisdagen (trasnferfönstrets sista dag) uppgav uppgav Expressen att AIK hade planer på att hämta in ersättare och tidningens uppgifter gjorde gällande att klubben ville värva CE Constàncias Lamine Dabo, 19, som varit på provspel hos AIK under försäsongen.

Senare på tisdagen uppger Aftonbladet att AIK är överens med spanska CE Constància och Dabo om en övergång. Däremot går föreningen en kamp mot klockan för att få 19-åringen spelklar i tid.

Samtidigt uppger Aftonbladet att om övergången går i lås så kommer backen Sichenje Collins att lånas ut till finländska topplaget Kups. 19-årige Collins anslöt till AIK inför fjolårssäsongen och framträdde i åtta allsvenska matcher 2022.

Annons

AIK har inför säsongen knutit till sig spelare som Omar Faraj, Viktor Fischer, Elias Durmaz och Jimmy Durmaz.

Fotbollskanalen sänder live under deadline day, från klockan 17.00.

Publicerad 2023-03-28 10:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto