Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona gör Lionel Messi-offensiv

Sillybloggen

Framtiden för Lionel Messi, 35, är oviss.

Argentinarens kontrakt med PSG löper ut i sommar och nyligen uppgav flera trovärdiga medier att förhandlingarna med den franska huvudstadsklubben strandat. Efter det har PSG-supportrar buat ut storstjärnan och klubbledningen har uppgetts tveka om en kontraktsförlängning.

Därför har Barcelona seglat upp som en kandidat till att bli nygammal klubbadress för Messi. Och nu kommer nya uppgifter om en potentiell återkomst.

Enligt spanska Mundo Deportivo kommer den katalanska klubben att göra en offensiv.

Bland annat är tränare Xavi i kontinuerlig kontakt med Messi och flera Barcelona-spelare har talat gott om storstjärnan i media. Därtill uppger Mundo Deportivo att klubbledningen, med president Joan Laporta i spetsen, planerar för att värva tillbaka VM-vinnaren.

Annons

Rafael Yuste, vice president i Barcelona, bekräftar intresset:

– Vi är i kontakt med Messi och vi skulle gärna se honom här igen, säger han enligt den spanska tidningen och fortsätter:

– Jag ser det som det mest naturliga; när du är kär i en person och tappar kontakten, men du vill fortsätta vara kär. Jag tror att Leo också är kär i Barcelona och den här staden. Jag tror att ödet gör det möjligt. Låt se om vi kan få Messi tillbaka till Barcelona.

I höstas uppgav argentinska medier att Messi var nära en återkomst till Barcelona i sommar. Storstjärnan har även ryktats till MLS och saudiska ligan.

Messi har den här säsongen svarat för 18 mål och 17 assist på 32 tävlingsmatcher i PSG.

Publicerad 2023-03-31 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto