Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gazzettan: Jesper Karlsson är Lazios förstaval

Sillybloggen

Jesper Karlsson, 24, fortsätter att göra succé i AZ Alkmaar och mycket talar för att han säljs i sommar. Nu kommer uppgifter som gör gällande att den tekniske yttern kommer allt närmare en flytt till Serie A.

Det är La Gazzetta dello Sport som rapporterar att Karlsson är Lazios förstaval till vänsterkanten inför nästa säsong. Samma tidning skrev om intresset redan för en månad sedan, men nu ska den italienska huvudstadsklubben alltså ha satt svensken högst upp på sin prioriteringslista.

Eventuell prislapp? 20 miljoner euro (cirka 224 miljoner svenska kronor), hävdar Gazzettan.

I en intervju med Fotbollskanalen berättade 24-åringen nyligen om sin ambition att spela för en storklubb i Europa i framtiden:

– Det är klart att man har lite drömmar och man har en tanke på var man hade velat spela eller velat göra. Men jag vet också att det handlar om att göra bra prestationer. Då måste man fokusera på nuet och inte tänka för mycket framåt, sa Karlsson då.

Annons

Totalt har Jesper Karlsson gjort 43 mål samt 33 assist på 119 matcher i AZ-tröjan sedan han anslöt från Elfsborg 2020. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026.

Publicerad 2023-05-10 08:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto