Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: United följer Pickford

Sillybloggen

David De Geas framtid i Manchester United är alltjämt oskriven. Spanjoren har fått motstå en hel del kritik efter en rad snöpliga ingripanden i United-målet under säsongen. Nu gör uppgifter gällande att United-tränaren Erik ten Hag har siktet inställt på en ersättare.

Det är uppgifter som kommer från Daily Star och menar att ten Hag är en beundrarde av den engelska landslagsmålvakten Jordan Pickford, till vardags i Everton.

Pickford har varit given mellan Everton-stolparna sedan ankomsten från Sunderland sommaren 2017 och trots att han har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2027 uppges United sugna på att försöka övertala 29-åringen om en flytt.

En faktor som sägs tala för United är Evertons prekära sits i Premier League-tabellen (två poäng från nedlyttningsstrecket). Men även om de skulle klara kontraktet, kan Pickford vänta sig ett klart lönelyft om han väljer att flytta till Old Trafford.

Annons
Publicerad 2023-05-11 21:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto