Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Aston Villa i förhandlingar - om Torres

Sillybloggen

Aston Villa ser av allt att döma ut att anställa Mateu Alemany som sportchef inför kommande år, det står redan klart att Alemany lämnar Barcelona och enligt samstämmiga internationella medier är han klar för Aston Villa.

Ett Aston Villa som ser ut att rusta inför nästkommande säsong. Unai Emery har fått fart på Birmingham-klubben och man är med och slåss om Europaplatser.

Enligt Goal, som hänvisar till Spanska Sport är nu Barcelona och Aston Villa i förhandlingar om Ferran Torres, som därmed kan göra en comeback till de brittiska öarna. Torres har främst fått agera inhoppare under Xavis ledning och Barcelona sägs se en Torres-försäljning som en bra chans att få in bra intäkter för att få ekonomin på rätsida igen.

Barcelona vill enligt uppgifterna ha 45 miljoner euro, motsvarande 500 miljoner kronor för den förre Manchester City-yttern. Av uppgifterna framgår det inte hur långt gångna förhandlingarna är eller hur Aston Villa ställer sig till den prislappen.

Annons

Under sin tid i Premier League stod Torres för nio mål och tre assist på 28 matcher i den ljusblåa tröjan. I Barcelona har han mäktat med 14 fullträffar och åtta assist på 67 matcher.

Torres kontrakt går ut sommaren 2027.

Publicerad 2023-05-13 08:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto