Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Kvartett har fått besked - kan lämna Barça

Sillybloggen

Barcelona har säkrat La Liga-titeln och nu kan arbetet med att forma truppen inför säsongen 2023/24 påbörjas på allvar. Då kommer uppgifter som gör gällande att en kvartett har fått besked om att de kan lämna klubben i sommar.

Sport hävdar att Ferran Torres, Ansu Fati, Franck Kessié och Jordi Alba har fått veta att de kan se sig om efter en ny klubb. Nämnda spelare har fått sparsamt med speltid den här säsongen och nu kan deras framtid i den katalanska storklubben vara över.

I samma veva menar Sport att Barcelona behöver spara in mer än 150 miljoner euro, cirka 1,7 miljarder svenska kronor, för att kunna registrera flera kontraktsförlängningar och göra nyförvärv i sommar. Bland annat har Lionel Messi, Ilkay Gündogan och Iñigo Martínez ryktats vara aktuella.

Det återstår att se vilka spelare som förstärker Barcelona, samt vilka spelare som lämnar när transferfönstret öppnar i sommar.

Annons
Publicerad 2023-05-16 16:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto