Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona öppet för bud på Koundé

Sillybloggen

Jules Koundé hämtades till Barcelona från Sevilla som en prestigevärvning i somras. Tanken var att fransmannen skulle husera i det centrala försvaret, men Anders Christensens fina formkurva i kombination med de steg som Ronald Araújo tagit under säsongen har gjort att Koundé har förpassats till högerbacksplatsen.

En position som inte faller VM-silvermedaljören i smaken och nu gör uppgifter från Relevo gällande att Koundé har gett grönt ljus för klubben att lyssna på eventuella bud under sommaren.

Redan förra sommaren fanns det intresse från England och Chelsea, där Thomas Tuchel var intresserad av en värvning. Tuchels nuvarande klubb, Bayern München letar efter en mittback och omnämns som en av intressenterna. Men det blir ingen billig affär.

Barcelona värvade Koundé för 50 miljoner euro, motsvarande 572 miljoner kronor. Men vid en eventuell försäljning sägs prislappen ligga på 80 miljoner euro, motsvarande 916 miljoner kronor.

Annons

Koundé har under säsongen varit en given del i Barcelonas backlinje, som endast släppt in 15 mål på 35 spelade matcher.

Publicerad 2023-05-23 14:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto