Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Di Maria lämnar Juventus

Sillybloggen

Angel Di Maria, 35, anslöt till Juventus från Paris Saint-Germain i somras och är sedan dess noterad för fyra mål samt sju assist på 38 tävlingsframträdanden. Argentinaren sitter dock på ett utgående kontrakt och går därmed en osäker framtid till mötes.

Tidigare har det figurerat uppgifter i italiensk press som gjort gällande att parterna fört hoppfulla samtal om en förlängning. Men nu kommer en vändning.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger att Di Maria har börjat leta efter en ny klubb efter att samtalen med Juventus har fallit samman. 35-åringen kommer att utvärdera sina alternativ nästa vecka och väntas alltså lämna Turinklubben gratis.

Romano hävdar att Di Marias prioritet är att stanna i Europa, även om han har blivit kontaktat av klubbar i Saudiarabien. Det återstår att se var den tekniske yttern – som tidigare även har representerat Benfica, Real Madrid och Manchester United – hamnar.

Annons
Publicerad 2023-05-23 07:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto