Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid detaljer från Joselu

Sillybloggen

Espanyols krissäsong närmar sig sitt slut och inför den avslutande omgången står det klart att klubben nästa säsong kommer spela i den spanska andraligan.

Ett besked som förstås tas emot dystert i de blåvita delarna av Barcelona och dystrare kan det bli.

Enligt uppgifter från Relevo är lagets stora skyttekung, Joselu, så gott som klar för en återkomst till Real Madrid inför kommande säsong.

I den spanske landslagsanfallarens kontrakt ingår en klausul som innebär att Joselu är fri att lämna klubben om det blir spel i andraligan och nu är alltså 33-åringen bara detaljer ifrån en flytt tillbaka till Real Madrid. En klubb som han representerade mellan 2009 och 2012, innan flyttlasset gick till Hoffenheim.

Sedan tidigare har Real Madrid uppgetts vara ute efter ett anfallsalternativ bakom Karim Benzema, som har fått spela tunga minuter under säsongen.

Annons

Värvningen blir klubbens andra inför nästa säsong. Den första är Frán Garcia från Rayo Vallecano och båda värvningarna förväntas bli officiella efter helgens säsongsavslutning.

Under säsongen har Joselu noterats för 16 mål i La Liga. En målskörd som ger honom en tredjeplats i skytteligan, bakom Robert Lewandowski och just Karim Benzema.

Publicerad 2023-05-29 18:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto