Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal chockat av Salibas löneanspråk

Sillybloggen

Efter flera år på lån imponerade William Saliba, 22, stort under den gångna säsongen i Arsenal, då London-klubben var nära, men föll på målsnöret i duellen med Manchester City om ligatiteln.

Arsenal rapporteras under senaste tiden jobbat på att förlänga med Saliba, vars avtal går ut om ett år, men uppges nu stött på motstånd i förhandlingarna.

Enligt den engelska tidningen The Sun är Arsenal redo att erbjuda Saliba runt 120 000 pund, motsvarande 1,6 miljoner svenska kronor i veckan, men sägs blivit chockat av spelarens löneanspråk, och därmed rapporteras parterna i dagsläget vara långt ifrån varandra. The Sun har däremot inga uppgifter om vad Saliba kräver för veckolön.

Arsenal rapporteras samtidigt frukta att Paris Saint-Germain, som sägs vara intresserat, går för att värva mittbacken. Saliba kom till Arsenal från Saint-Etienne 2019, och har sedan dess varit utlånad till just Saint-Etienne, Nice och Marseille i Frankrike.

Annons

Under den gångna säsongen blev Saliba noterad för tre mål på 33 matcher med Arsenal.

Publicerad 2023-05-30 23:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto