Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan nära att komma överens med Loftus-Cheek

Sillybloggen

Chelsea-mittfältaren Ruben Loftus-Cheek, 27, har varit London-klubben trogen sedan han var åtta år gammal – utöver utlåningar till Crystal Palace och Fulham – men rapporteras nu vara på väg att lämna permanent för en flytt till Italien.

Transfer-journalisten Fabrizio Romano uppger under tisdagen att Milan är nära att komma överens med Loftus-Cheek om ett långtidskontrakt, samtidigt som klubbarna också sägs föra positiva samtal om en övergång.

Tidigare har det också publicerats uppgifter om Milans intresse för engelsmannen, och nu verkar det alltså vara nära att bli en övergång. Loftus-Cheek blev under den gångna säsongen noterad för 33 framträdanden med den engelska storklubben.

Annons
Publicerad 2023-05-30 17:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto