Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: Hearts intresserat av Cifuentes

Sillybloggen

Hammarbys spanske tränare Marti Cifuentes är just nu under press – efter tolv poäng på elva matcher under säsongsinledningen i allsvenskan.

Tidigare under torsdagen uppgav Aftonbladet att Bajen-tränaren varit i “mer eller mindre” öppen konflikt med flera spelare, varav ett antal etablerade startspelare, och att en spelare dessutom blivit petad från en match för några omgångar sedan efter att ha hamnat i ett bråk med tränaren inför resten av laget på en träning. Sportchefen Jesper Jansson svarade därefter, i en intervju med Fotbollskanalen, att han har hundraprocentigt förtroende för spanjoren.

Nu uppger journalisten Ewen Cameron, i podcasten “The Big Scottish Football Podcast”, att den skotska klubben Hearts är intresserat av Cifuentes och “pratar” med spanjoren, något Aftonbladet var först med att uppmärksamma.

Annons

När Fotbollskanalen når Bajens sportchef Jesper Jansson påstår han sig vara ovetandes om Hearts-intresset.

“Det har jag inte hört någonting om”, skriver han kort i ett sms.

Har ni fått någon förfrågan kring Marti senaste tiden?
“Nej”, svarar Jansson.

Hearts, som i år slutade på fjärde plats i den skotska ligan, bytte i april tränare, då Robbie Neilson lämnade, medan Steven Naismith tog över på tillfällig basis.

Tidigare i veckan rapporterade samtidigt den brittiska tidningen Daily Record att Naismith vill leda Hearts nästa säsong, och att den tidigare spelaren kan få jobbet på permanent basis.

Cifuentes tog inför förra säsongen över som chefstränare i Hammarby.

Publicerad 2023-06-01 23:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto