Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt försöker värva Edvardsen från Djurgården

Sillybloggen

Flyttar Victor Edvardsen tillbaka till IFK Göteborg?

Det skulle Blåvitt vilja se bli verklighet, enligt fotbolldirekt.se.

Sajten rapporterar att den krisande storklubben undersökt möjligheterna för att värva in forwarden från konkurrenten.

Vidare hävdar fotbolldirekt.se att Djurgården inte ser ut att vilja ”rea ut” Edvardsen och att klubbarna därför kan få svårigheter att enas om en övergångssumma för ett rakt köp. Däremot uppges ett låneavtal kunna vara en lösning.

Senare under torsdagen skriver även Expressen att IFK är intresserat av Edvardsen, och har “gjort en koll för att stämma av läget”. Enligt tidningen ska det dock mycket till för en övergång.

Annons

27-åringen har, till skillnad från i fjol, inte varit ordinarie i Djurgården under den här säsongen.

När Fotbollskanalen når Djurgårdens sportchef Bosse Andersson vill han i sin tur inte kommentera ämnet.

När Edvardsen gästade Fotbollskanalens podcast Lundh i vintras berättade han att han räckte ut en hand till Blåvitt efter sitt första år i Degerfors. Forwarden erbjöds då till IFK, men klubben valde att nobba den möjligheten.

– Min agent har ställt frågan till klubben. Jag har aktivt inte gjort det. Men vi pratade, vi tänkte att vi ställer frågan och ser, sa Edvardsen.

Hur känns det?
– Någonstans, om jag ska vara ärlig, känns det väldigt skönt. Jag har ingen plikt gentemot dem. Jag är ingen supporter i dag. Det är klart att jag tycker att det är kul när det går bra för dem, men jag har ingen plikt till den föreningen över huvud taget. Jag har full respekt för deras supportrar och alla mina vänner som är där, folket jag känner i olika kretsar och så. Men just föreningen behöver jag inte ha någon respekt för, för jag har gjort mitt. De har valt att kapa det. Det är så det är.

Annons
Publicerad 2023-06-01 15:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto