Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Havertz aktuell för Real Madrid

Sillybloggen

I torsdags kom uppgifter som gjorde gällande att Karim Benzema, 35, har bestämt sig för att lämna Real Madrid för en flytt till Saudiarabien. Spanska tidningen Marca slog en stund senare fast att fransmannen vänt och beslutat sig för att stanna i Real Madrid.

Ett definitivt besked om stjärnans framtid väntas komma inom kort, men nu kommer rapporter pekar på att “Los Blancos” har identifierat en ny forward – oberoende av Benzemas framtid.

AS uppger att Real Madrid är intresserad av Kai Havertz, 23. “Real Madrid gillar honom för sin ungdom och mångsidighet”, skriver tidningen. Även Marca har samma uppgifter och skriver att Chelsea-forwardens namn diskuterades vid ett möte mellan Florentino Pérez och Carlo Ancelotti i dagarna.

Havertz var nära en flytt till Real Madrid redan 2020, men coronapandemin sinkade planerna och då slog Chelsea till i stället.

Annons

Totalt har Kai Havertz, som har kontrakt till 2025, noterats för 32 mål samt 15 assist på 139 matcher i Chelsea-tröjan. På meritlistan finns dessutom tolv mål på 34 landskamper för Tyskland.

Publicerad 2023-06-02 07:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto