Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid vill värva Kane

Sillybloggen

En era är över.

På söndagen blev det officiellt att Karim Benzema lämnar Real Madrid efter 14 säsonger i klubben. Den 35-årige fransmannen påstås vara överens med saudiska Al-Ittihad om ett tvåårskontrakt värt 200 miljoner euro, drygt 2,3 miljarder kronor.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att “Los Blancos” har identifierat en möjlig ersättare till stjärnforwarden.

Det är de spanska tidningarna Relevo och Marca som rapporterar att Real Madrid kommer försöka värva Harry Kane, 29.

Enligt rapporterna är huvudtränare Carlo Ancelotti och den sportsliga ledningen överens om att gå för Tottenham-stjärnan, även om man vet att det blir svårt att få igenom en affär. Kane är som bekant högt aktad i London, och trots att han bara har ett år kvar på sitt kontrakt uppges Spurs ägare Daniel Levy kräva över en miljard för att släppa sin pålitlige målskytt.

Annons

Det återstår att se ifall Real Madrid är redo att möta den prislappen. “Los Blancos” påstås se Harry Kane som den spelare i världen som ligger närmast Karim Benzema i kvalitet som spetsforward. En “perfekt ersättare”, helt enkelt.

Enligt samma uppgifter har Real Madrid även siktet inställt på Chelsea-forwarden Kai Havertz. Intresset för 23-åringen påverkas inte av jakten på Kane, utan målet är att värva båda spelarna från Premier League i sommar. Relevo hävdar att kontakter mellan Havertz representanter och Real Madrid redan har etablerats.

En spelare som dock inte längre är ett alternativ är Roberto Firmino, som lämnar Liverpool i sommar, vilket han påståtts vara. Sedan tidigare är det känt att Joselu väntas ansluta till Real Madrid från Espanyol.

Publicerad 2023-06-04 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto