Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AS: Real Madrid backar från sitt Kane-intresse

Sillybloggen

Karim Benzema har lämnat Real Madrid efter 14 säsonger och nu är La Liga-giganten på jakt efter en ersättare till fransmannen. Samstämmiga uppgifter i spansk press har tidigare gjort gällande att Harry Kane från Tottenham ligger högst upp på önskelistan.

Men nu kommer en möjlig vändning i jakten på engelsmannen.

AS uppger att Real Madrids ledning känner att de inte kan motivera en värvning av Kane, som fyller 30 senare i år och har ett övergångspris som kan stiga till över 115 miljoner euro (drygt 1,3 miljarder svenska kronor). Därtill tillkommer en lönekostnad på 20 miljoner euro (233 miljoner kronor) per år.

Den spanska tidningen hävdar att Real Madrids intresse för Tottenham-stjärnan därför har “svalnat” och att han i nuläget inte längre är ett transfermål för storklubben. Harry Kane jagas även av Manchester United, och “Los Blancos” beslut att dra sig ur kan eventuellt öppna för chefstränare Erik ten Hag och hans kollegor.

Annons

Därmed återstår det att se hur Real Madrid väljer att ersätta Karim Benzema. Tidigare har “marängerna” kopplats ihop med Kai Havertz från Chelsea, men även i det fallet uppges prislappen vara för hög.

Publicerad 2023-06-08 15:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto