Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Neves klar för Al-Hilal

Sillybloggen

Rúben Neves har varit en nyckelspelare för Wolverhampton sedan han anslöt till klubben från Porto 2017. Senaste tiden har den portugisiske mittfältaren uppgetts vara överens med Barcelona om en övergång, men på grund av den katalanska storklubbens ekonomiska svårigheter övergången dragit ut på tiden.

Nu verkar 26-åringen i stället välja en flytt utanför Europa.

The Athletic uppger på söndagen att saudiska Al-Hilal är överens med Wolverhampton om en övergång för Neves. Enligt sajten landar övergångssumman på 55 miljoner euro, motsvarande ungefär 640 miljoner svenska kronor.

Vidare hävdar The Athletic att Neves nu är i förhandlingar med Al-Hilal om villkoren för det personliga kontraktet, men båda parterna förväntar sig att man kommer att komma överens och att övergången blir av. Den saudiska klubben påstås “arbeta hårt” på att säkra 26-åringen inför nästa säsong.

Senare på söndagskvällen följde The Athletic upp sina egna uppgifter och rapporterade då att Neves har kommit överens med Al Hilal om ett treårskontrakt. Därmed är alla parter överens och övergången väntas bli officiell inom kort.

Annons

Totalt har Rúben Neves noterats för 30 mål samt 13 assist på 253 matcher i Wolves-tröjan. På meritlistan finns dessutom 39 landskamper för Portugal.

Publicerad 2023-06-18 23:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto