Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: ten Hag har stoppat Heaton-affär

Sillybloggen

Manchester United har en oklar målvaktssituation för tillfället.

David de Gea har inte förlängt sitt utgående kontrakt, och samtidigt uppges huvudtränare Erik ten Hag vara angelägen om att ersätta spanjoren med en bollskickligare keeper (Inter-stjärnan André Onana verkar vara favoriten). Dessutom ryktas Dean Henderson vara på väg till Nottingham Forest.

Och i allt det här: Premier League-nykomlingen Luton Town vill värva Manchester Uniteds uttalade andra-/tredjemålvakt Tom Heaton, hävdar The Telegraph.

Enligt tidningen skulle 37-åringen bli förstemålvakt i Luton. Men på grund av målvaktssituationen som råder i Manchester United har Erik ten Hag stoppat Heaton från att lämna – trots att veteranen själv vill få igenom flytten.

Annons

The Telegraph menar att Heaton bad Manchester United om tillåtelse att få lämna för att få chansen att spela regelbundet i Premier League, men då fick han svaret att han inte kommer få lämna klubben under några omständigheter som det ser ut för tillfället.

Tom Heatons kontrakt med Manchester United sträcker sig till nästa sommar. Tidigare i karriären har han representerat klubbar som Aston Villa, Burnley, Cristol City, Cardiff, Rockdale och QPR bland annat.

Publicerad 2023-06-29 19:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto