Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Man United tittar på nya målvaktsalternativ

Sillybloggen

Manchester United har ännu inte en klar målvaktsuppsättning till nästa säsong.

Förstekeepern David de Geas avtal har gått ut, och United har bekräftat att samtal förs med målvakten om ett nytt kontrakt, men enligt The Athletic har spanjoren inte accepterat storklubbens nya kontraktsförslag än, efter att ett tidigare erbjudande plötsligt dragits tillbaka.

Samtidigt rapporteras United jobba på att värva Inter-målvakten André Onana, 27, och enligt transfer-journalisten Alfredo Pedullá är United redo att lägga ett bud på målvakten, som sägs vara värd motsvarande 706 miljoner svenska kronor. Inters vd Beppe Marotta bekräftade dock under fredagen att det ännu inte kommit in ett bud.

Annons

Nu kommer den engelska tidningen Daily Mirror med nya uppgifter om att Onana kan vara för dyr för United sett till klubbens budget för sommarövergångar på 120 miljoner pund, drygt 1,6 miljarder svenska kronor, och med tanke på den påstådda värvningen av Mason Mount från Chelsea för motsvarande 820 miljoner svenska kronor.

United uppges därmed titta på andra alternativ, till en värvning av Onana, och sägs fått upp ögonen för Feyenoords keeper Justin Bijlow, 25, som rapporteras vara värd 20 miljoner pund, runt 274 miljoner svenska kronor och Eintracht Frankfurts målvakt Kevin Trapp, 32, som sägs vara värd 10 miljoner pund, runt 137 miljoner svenska kronor.

Bijlow har i dagsläget kontrakt med Feyenoord till 2025, medan Trapp sitter på ett avtal med Frankfurt till sommaren 2026.

Publicerad 2023-07-01 20:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto