Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Pulisic vägrar Lyon-flytt - vill till Milan

Sillybloggen

Christian Pulisic är på väg bort från Chelsea och förra veckan uppgav The Athletic att Lyon har lagt ett bud på yttern värt 25 miljoner euro, motsvarande ungefär 295 miljoner svenska kronor. Men någon flytt till Ligue 1 ser det inte ut att bli för amerikanen.

ESPN uppger nu nämligen att 24-åringen inte har några som helst planer på att flytta till Lyon, vilket han har meddelat Chelsea. I stället är Pulisic inställd på att gå till Milan, som han redan är överens med kring villkoren för ett personligt kontrakt.

Den italienska storklubbens bud ligger dock “bara” på 14 miljoner euro (165 miljoner kronor) i nuläget vilket anses för lågt. La Gazzetta dello Sport tror dock att klubbarna kan hitta en överenskommelse för omkring 20-22 miljoner euro (235-260 miljoner kronor). Det återstår att se hur förhandlingar fortskrider.

Totalt har Christian Pulisic gjort 26 mål samt 21 assist på 145 matcher i Chelsea-tröjan sedan han värvades från Borussia Dortmund 2019. På meritlistan finns dessutom 23 mål på 57 landskamper för USA.

Annons
Publicerad 2023-07-04 09:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto