Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

The Athletic: Hudson-Odoi vill lämna Chelsea

Sillybloggen

Chelsea har redan sålt spelare som Kai Edouard Mendy, Kalidou Koulibaly och Ruben Loftus-Cheek utöver N’Golo Kanté som lämnat som bosman. Dessutom ryktas Christian Pulisic, Mason Mount och Hakim Ziyech vara på väg bort.

Nu ser ytterligare en spelare ut att lämna Londonklubben.

The Athletic hävdar nämligen att Callum Hudson-Odoi har tagit beslut om att han vill lämna Chelsea i sommar. Den mångsidige högeryttern, som var utlånad till Bayer Leverkusen i fjol, har dock ett år kvar på sitt kontrakt vilket betyder att han behöver bli såld för att komma bort från Stamford Bridge.

Samma sajt påstår att Chelsea inte kommer att stå i vägen för 22-åringen utan man är redo att lyssna på inkommande bud. The Guardian uppgav nyligen att Milan, Fulham och Nottingham Forest är intresserade av att värva engelsmannen.

Callum Hudson-Odoi kom till Chelsea när han var åtta år gammal och har noterats för 16 mål samt 22 assist på 126 matcher sedan han blev uppflyttad till a-laget. På meritlistan finns tre landskamper för England.

Annons
Publicerad 2023-07-04 14:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto