Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Tottenham värvar van de Ven

Sillybloggen

Guglielmo Vicario har värvats från Empoli, James Maddison har hämtats från Leicester och Dejan Kulusevski har köpts loss från Juventus. Dessutom ryktas Tottenham vara överens med Sjachtar Donetsk-yttern Manor Solomon, 23, om en övergång.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att Spurs fortsätter spänna bågen – och att man är nära ytterligare ett nyförvärv.

Nederländska tidningen De Telegraaf hävdar nämligen att Tottenham är muntligt överens med Wolfsburg om en övergång för mittbacken Micky van de Ven, 22. Enligt uppgifterna har klubbarna enats om en övergångssumma som väntas landa på 35 miljoner euro, motsvarande ungefär 413 miljoner svenska kronor.

Spurs är redan överens med van de Ven om ett femårskontrakt, och därmed ser den nederländske U21-landslagsbacken ut att nobba både Liverpool och Bayern München som också påståtts vara med i jakten.

Annons

Micky van de Ven kom till Wolfsburg från FC Volendam sommaren 2021 och sedan dess har den reslige (193 centimeter) mittbacken gjort 41 matcher för den tyska storklubben.

Publicerad 2023-07-04 09:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto