Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Douglas Bergqvist klar för Degerfors

Sillybloggen

Douglas Bergqvist, 30, lämnade nyligen lettiska Riga FC, som han i grunden hade kontrakt med. Men närmast har han under vårsäsongen varit på lån till Auda.

I en intervju med Fotbollskanalen avslöjade 30-åringen att han under sommaren skrivit på för en ukrainsk klubb – men sedan dragit sig ur.

– Jag hade skrivit på för ett annat lag i Ukraina. Efter att jag hade sajnat blev det… lite tankar från familjen och jag drog mig ur. Jag gick inte över till Ukraina och tackade nej till det och Riga hade jag ju redan brutit med. Nu har jag hamnat i en speciell sits. Det är väldigt nytt, sade han till Fotbollskanalen.

Nu skriver Sportbladet att han har gjort klart med en ny arbetsgivare. Tidningen hävdar att mittbacken har bestämt sig för Degerfors. Pappersarbetet ska ha gjorts klart under torsdagen och Bergqvist väntas bli presenterad inom kort.

Annons

Försvararen har tidigare representerat Kalmar FF vid två tillfällen (2020-2021 och på lån under 2022. Tidigare har han också spelat för Tjornomrets Odessa, Östersund, norska Haugesund och polska Arka Gdynia.

Degerfors har sedan tidigare gjort klart med Johan Mårtensson och Pashang Abdulla.

Publicerad 2023-07-06 14:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto