Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Coventry presenterar Gyökeres ersättare: "En nyckelvärvning"

Sillybloggen

Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano är Viktor Gyökeres, 25, klar för Sporting. Svensken köps loss från Coventry för 285 miljoner kronor vilket gör honom till den portugisiska klubbens dyraste nyförvärv någonsin.

Nu har den BP-fostrade succéforwarden ersatts i England.

På fredagskvällen meddelar nämligen Coventry att man värvar Ellis Simms från Everton. 22-åringen har skrivit på ett fyraårskontrakt, som sträcker sig över säsongen 2026/27 och ansluter nu till klubben som föll i playoff-finalen till Premier League i fjol.

– Han är en stark, kraftfull anfallare som också har snabbhet och är en skicklig avslutare. Han är ett nyckelnyförvärv för oss, säger huvudtränare Mark Robins.

Totalt blev det ett mål på tolv matcher för Ellis Simms i Everton-tröjan sedan debuten i klubbens a-lag. Det återstår att se ifall han lyckas fylla Viktor Gyökeres skor i Coventry då svensken som bekant gjort 22 mål samt tolv assist på 50 matcher förra säsongen.

Annons
Publicerad 2023-07-07 22:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto