Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:59
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Elfsborg jagar Thomasen

Sillybloggen

I dagarna uppgav Borås Tidning att Elfsborgs mittfältskugge André Rømer har uttryckt ett önskemål att lämna klubben för att flytta tillbaka till Danmark. Privata skäl ska, enligt tidningen, vara orsaken bakom 29-åringens önskan.

Kort därefter följde norska TV 2 upp och rapporterade att Elfsborg, i jakten på en ersättare, har lagt bud på Brann-kaptenen Sivert Heltne Nilsen. Nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en nordisk mittfältare är aktuell för de gulsvarta.

På fredagskvällen uppger Aftonbladet att Elfsborg “jobbar hårt” på att värva danske Jens Jakob Thomasen, 27, och en första kontakt ska vara tagen. Den tidigare Odense-mittfältaren är för tillfället klubblös efter att hans avtal med franska Nimes löpt ut 30 juni.

Samma tidning hävdar att det inte är uteslutet att Elfsborg värvar både Thomasen och Heltne Nilsen för att stå starkt rustat inför säsongsavslutningen. Som bekant parkerar man på andra plats i allsvenskan efter 13 omgångar, två poäng bakom serieledaren Malmö FF.

Annons

Publicerad 2023-07-07 19:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto