Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Union Berlin lånar Aaronson

Sillybloggen

Brendan Aaronsons debutsäsong i Leeds blev inte som amerikanen hade tänkt sig. Degradering till The Championship och endast en fullträff på 36 framträdanden och efter säsongen har den kreativa mittfältaren omgärdats av flyttrykten.

Men nu får ryktena ett slut.

Under söndagen presenterades nämligen 22-åringen för det tyska Champions League-laget Union Berlin på ett låneavtal över säsongen 2023/24.

– För ett år sedan hade jag inte trott att jag skulle vara här och spela Champions League-fotboll med Union. Jag ser fram emot året som väntar med glädje och självförtroende och jag vill hjälpa oss att ha ännu en framgångsrik säsong, säger Aaronson till klubbens webbplats.

Aaronson kom till England och Leeds från Red Bull Salzburg och har redan hunnit med 29 landskamper och sju mål för det amerikanska landslaget.

Aaronson är en i raden av nyförvärv under sommarens övergångsfönster. Sedan tidigare har klubben bland annat hämtat in Portos Diogo Leite och det tyska huvudstadslaget uppges även intresserat av att värva Inters Robin Gosens inför det stundande Champions League-spelet.  

Annons
Publicerad 2023-07-09 16:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto