Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Real Madrid vill förlänga med Rafa Marin

Sillybloggen

Rafa Marin hade en enastående säsong för Real Madrid Castilla. Men chanserna i förstalaget har uteblivit för den 21-årige spanjoren.Tidigare har det ryktats om att Villarreal är intresserat av mittbacken, vars kontrakt löper ut sommaren 2024.Men nu uppger spanska Relevo att Real Madrid vill förlänga med Marin på lång sikt. Enligt uppgifterna ska en överenskommelse mellan parterna vara nära.Enligt uppgifterna är Real Madrids plan att först signera det nya kontraktet och därefter låna ut Marin till Real Betis. Detta eftersom han inte finns med i Carlo Ancelottis planer för den kommande säsongen.Rafa Marin är fostrad i Sevilla och har därefter gått genom Real Madrids egna akademi och han har flera spanska ungdomslandskamper på meritlistan.

Annons
Publicerad 2023-07-16 11:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto