Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Aubameyang överens med Marseille

Sillybloggen

Pierre-Emerick Aubameyang har en floppartad tid i Chelsea bakom sig.

Forwarden värvades från Barcelona förra sommaren men gjorde bara 21 matcher under fjolårssäsongen. Enligt samstämmiga uppgifter har 34-åringen ingen framtid i “The Blues” utan i stället är han en av flera spelare som nye huvudtränaren Mauricio Pochettino vill sälja.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att en övergång till en ny klubb börjar närma sig.

På måndagskvällen uppger transferjournalisten Fabrizio Romano att Marseille och Aubameyang är överens om de personliga villkoren för ett treårskontrakt, som sträcker sig till 2026. Därmed återstår det “bara” att klubbarna ska komma överens om en övergångssumma.

Annons

Romano menar vidare att Aubameyang är öppen för att ansluta till Marseille, vilket har gjort Ligue 1-klubben optimistiskt kring att lyckas få igenom affären. Förhandlingarna med Chelsea förväntas inte heller bli komplicerade, enligt uppgifterna.

Pierre-Emerick Aubameyangs kontrakt med Chelsea sträcker sig till juni 2024. Tidigare i karriären har han även representerat Milan, Dijon, Lille, Monaco, Saint-Ètienne, Arsenal och Borussia Dortmund.

Marseille slutade på tredje plats i Ligue 1 förra säsongen.

Publicerad 2023-07-17 23:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto