Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Marcel Sabitzer klar för Dortmund

Sillybloggen

Marcel Sabitzer, 29, är tillbaka i Bayern München efter lånesejouren i Manchester United under våren. Men nu ser österrikaren ut att ha gjort sitt i södra Tyskland.

Tyska Sky hävdar på måndagsmorgonen att Bayern München har nått en överenskommelse med rivalen Dortmund om en övergång värd 19 miljoner euro, runt 220 miljoner kronor, plus bonusar för mittfältaren. Sabitzer har i sin tur accepterat villkoren för ett kontrakt till juni 2027 och väntas slutföra övergången inom kort.

Därmed gör 29-åringen en känslig flytt inom Bundesliga, då Bayern och Dortmund i flera år har slagits om titeln i Tyskland. Och någon övergång till Manchester United blir det inte efter att den engelska storklubben beslutat att inte gå vidare med österrikaren.

Sabitzer anslöt till Bayern München från RB Leipzig sommaren 2021. Mittfältaren, som sitter på ett kontrakt till 2025, har gjort 54 tävlingsframträdanden för den tyska jätten.

Annons
Publicerad 2023-07-24 08:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto