Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Majer överens med Wolfsburg

Sillybloggen

För ett år sedan var Lovro Majer hett villebråd på transfermarknaden efter en fin säsong i franska Rennes och det uppgavs bland annat finnas intresse från flera engelska storklubbar. Men den här säsongen har kroaten allt som oftast offrats för att ge laget en mer defensiv balans.

Därför har spekulationerna om ”Modric arvtagare” svalnat en aning. Men nu gör uppgifter från FootMercato gällande att 25-åringen är överens om en flytt till Bundesliga och Wolfsburg.

Enligt uppgifterna har Rennes tidigare satt en prislapp på 30 miljoner euro, motsvarande 345 miljoner kronor. Men nya uppgifter gör gällande att den franska klubben nu kan tänka sig att gå med på en prislapp motsvarande 25 miljoner euro.

I nuläget har Wolfsburg erbjudit 20 miljoner euro, plus bonusar, för Majer och enligt FootMercato fortsätter samtal mellan klubbarna.

Tidigare i veckan bekräftade Rennes sportchef, Florian Maurice, att ett bud för Majer hade inkommit.

Annons

Enligt uppgifterna ska Majer redan vara överens med Wolfsburg om de personliga villkoren och mittfältaren sägs ha blivit övertygad av lagets tränare, Niko Kovac.

Majer var en del av det kroatiska landslaget som säkrade ett VM-brons i Qatar i vintras, där han framför allt fick agera inhoppare.

Publicerad 2023-07-27 18:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto