Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Man United har lagt nytt, förbättrat Højlund-bud

Sillybloggen

Mason Mount- och André Onana-affärerna är redan klara. Nu arbetar Manchester United på att värva en ny forward, och enligt samstämmiga uppgifter är det danske Rasmus Højlund som står högst upp på önskelistan.

Transferexperten Fabrizio Romano uppger att Manchester United har förhandlat med Atalanta under fredagen och då lagt ett nytt, förbättrat bud på Højlund värt mer än 60 miljoner euro (motsvarande drygt 696 miljoner svenska kronor) totalt.

Romano hävdar vidare att Atalanta inte har svarat på budet ännu, utan att förhandlingar fortsatt pågår mellan klubbarna. Manchester United uppges vilja göra klart med övergången så fort som möjligt för att sedan kunna fokusera på andra transfermål.

Tidigare uppgifter har gjort gällande att Atalanta inledningsvis krävde 70 miljoner euro (812 miljoner kronor) för sin forwardsstjärna. Det återstår att se ifall den italienska klubben är redo att acceptera ett bud som är något lägre än så.

Annons

Enligt Calciomercato-journalisten Daniele Longo är Højlunds övergång till Manchester United klar till 80 procent. Det vill säga: parterna närmar sig en överenskommelse.

Häromdagen rapporterade L’Equipe att Paris Saint-Germain lagt ett bud på 50 miljoner euro (575 miljoner kronor) på Højlund, men dansken prioritet är att gå till Manchester United.

Rasmus Højlund kom till Atalanta från österrikiska Sturm Graz inför den gångna säsongen och har kontrakt till sommaren 2027. Hittills har det blivit tio mål samt fyra assist på 34 matcher i Atalanta-tröjan.

Publicerad 2023-07-28 18:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto