Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

The Athletic: Manchester United har lagt bud på Cucurella

Sillybloggen

Luke Shaw och Tyrell Malacia riskerar att missa en stor del av höstsäsongen på grund av skador. Därmed har Manchester United tvingats ge sig ut på jakt efter en ny vänsterback, och nu kommer uppgifter som gör gällande att man har hittat sitt namn – hos en ligarival.

The Athletic uppger på tisdagen att Manchester United har lagt ett lånebud på Marc Cucurella, 25. Chelsea är i sin tur öppet för att släppa spanjoren och klubbarna förhandlar nu om diverse olika parametrar kopplade till ett eventuellt lån.

Transferjournalisten Fabrizio Romano har samma uppgifter och påstår att Manchester United har erbjudit över två miljoner pund (knappt 28 miljoner kronor) i avgift för lånet, men Chelsea kräver mer än så. The Athletic menar att Londonklubben vill ha runt sju miljoner (cirka 96 miljoner kronor) pund.

Huvudpersonen själv uppges vara öppen att fortsätta karriären på Old Trafford.

Annons

Sajten hävdar att Cucurella ses som ett “bra alternativ” som passar Erik ten Hags spelsystem, och därför är han klubbens toppkandidat. Det återstår att se ifall parterna kommer överens om en lösning innan transferfönstret stänger på fredag kväll.

Marc Cucurella kom till Chelsea från Brighton för omkring 700 miljoner kronor förra sommaren och fick gott om speltid i fjol. Den här säsongen har 25-åringen dock hamnat efter Ben Chilwell i hierarkin, och under de tre inledande matcherna i Premier League har han blivit kvar på bänken.

Publicerad 2023-08-29 17:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto