Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

8:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: MFF budar på "supertalang"- Andersson dementerar

Sillybloggen

Djurgårdens IF bekräftade i söndags att de nigerianska talangerna Amos Prince och Osita Junior från akademin Triple 44.

– De kommer att vara här till den 11 september och träna med U19 och ta A-lagsbiten när vi har landslagsuppehåll, samt spela med U21 mot Degerfors. Vi har haft en dialog med akademin en längre tid och har följt deras utveckling. Därav har vi ett gemensamt projekt med att bjuda hit dem, så att de kan bekanta sig med Djurgården och vår verksamhet, sa Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Samtidigt uteslöt inte Andersson att yttrarna kunde komma att värvas. Men nu får blåränderna konkurrens av en annan svensk klubb, då Fotbolldirekt under torsdagen rapporterar att Malmö FF lagt ett bud på 1,5 miljoner på “supertalangen” Amos Prince. Av uppgifterna framgår det dock inte om budet accepterats eller nekats, så därmed återstår det att se var 17-åringen hamnar när han fyllt 18 i december.

Annons

När Malmös sportchef Daniel Andersson under torsdagskvällen gästade Fotbollskanalens deadline day-sändning dementerade han dock uppgifterna om ett bud kraftigt.

– Jag har inte lagt något bud i alla fall.

Det kanske är Ola Toivonen (assisterande sportchef i MFF)?
– Haha, ja. Han kanske har blivit så bekväm i sin roll nu. Jag får ringa och kolla med honom, svarar Daniel Andersson skämtsamt.

– Men nej, det är inget jag känner till.

Prince var på provspel i Malmö under 2022 men då blev det ingen värvning av honom. Tidigare har Ajax, Bayern München och en belgisk toppklubb visat intresse för honom.

Publicerad 2023-08-31 18:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto