Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Onuachu har landat - uppges skriva på för Trabzonspor

Sillybloggen

Tidigare Midtjylland-strikern Paul Onuachu, 29, lyckades under den gångna säsongen inte hjälpa Southampton kvar i Premier League, och väntas nu lämna den engelska Championship-klubben.

Den turkiska tidningen Fanatik rapporterar att Onuachu kommer att ansluta till den turkiska storklubben Trabzonspor, och har landat i Turkiet för att slutföra de sista detaljerna i övergången. När 29-åringen kom till flygplatsen möttes han både av supportrar och journalister, och fick svara på frågor om den förmodade flytten till Trabzonspor.

– Jag är här för att kämpa för klubbmärket, och för att tampas om att vinna ligan, säger han till reportrar, på plats på flygplatsen, enligt Fanatik.

Enligt den turkiska tidningen rör det sig om ett låneavtal.

Onuachu kom till Southampton från belgiska Genk i vintras, och har även en bakgrund med spel i Vejle i Danmark. Totalt sett har han gjort tolv matcher med Southampton. Han spelade i början av augusti mot Gillingham i ligacupen, men har annars varit utanför truppen i Championship.

Annons
Publicerad 2023-09-10 12:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto