Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Silva har en "Barça-klausul"

Sillybloggen

Bernardo Silva har kopplats ihop med en övergång till Barcelona senaste åren, men i somras valde portugisen plötsligt att i stället förlänga sitt kontrakt med Manchester City till och med juni 2026.

Men en flytt till den katalanska storklubben är inte utesluten bara för det, om man ska tro spansk media.

Mundo Deportivo hävdar nämligen att Silva skrev in en “Barcelona-klausul” i sitt kontrakt när han förlängde med Manchester City. Enligt tidningen kan Barça köpa loss 29-åringen för 50 miljoner euro, motsvarande ungefär 597 miljoner svenska kronor, via en utköpsklausul som bara gäller dem.

Det är en summa som är betydligt lägre en den miljard Manchester City krävde för att sälja Silva i somras. Sedan tidigare är det känt att den tekniske, mångsidige yttern är angelägen om att spela för Barcelona någon gång under karriären.

Annons

Totalt har Benfica-fostrade Bernardo Silva gjort 55 mål samt 59 assist på 310 matcher för Manchester City, sedan han köptes loss från Monaco 2017. På meritlistan finns dessutom 84 landskamper för Portugal.

Publicerad 2023-09-13 08:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto