Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Palhinha förlänger med Fulham

Sillybloggen

Fulham-mittfältaren Joao Palhinha, 29, var nära en drömflytt till Bayern München på transferfönstrets sista dag, men i slutändan sprack affären. Enligt transfer-specialisten Fabrizio Romano hade Palhinha gjort både medicinska tester och tagit bilder i Bayern-dress när han till slut fick besked om att det inte skulle bli en övergång. Enligt den tyska tidningen Bild är anledningen till den kollapsade transfern att Fulham inte gav ett slutgiltigt godkännande.

Nu, en halv månad senare, går Fulham ut med att Palhinha skrivit på ett kontrakt med klubben som sträcker sig fram till sommaren 2028.

– Jag känner mig lycklig. Mycket har hänt under de senaste veckorna och ni har hört mycket om min framtid, men jag är bara fokuserad på mitt arbete i Fulham, säger han på klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag har alltid gett 100 procent för den här klubben, och jag har all respekt för klubben och för fansen. Sedan första dagen har de stöttat mig väldigt mycket, och jag och min familj har känt det sedan jag kom hit.

Palhinha kom till Fulham från Sporting för runt ett år sedan och är den här säsongen noterad för ett mål på två matcher i Premier League.

Annons
Publicerad 2023-09-14 20:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto