Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: IFK Värnamo vill köpa Ademi

Sillybloggen

Han fick inte chansen i Djurgården och lånades ut till IFK Värnamo i vintras. I de småländska skorna har Albion Ademi, 24, frodats den här säsongen och imponerat stort.

Nu rapporterar Expressen att Värnamo vill köpa loss Ademi genom att utnyttja den köpoption som finns inskriven i ytterns kontrakt. Klubben påstås redan ha meddelat spelaren att man vill behålla honom på permanent basis.

Huvudpersonen själv är öppen för en fortsättning på Finnvedsvallen.

– Det stämmer att Värnamo vill köpa loss mig och nyttja optionen. Det har de sagt till mig, säger Ademi till samma tidning.

– Låt oss se. Värnamo har gett mig mycket och utvecklat mig som spelare. Jag trivs här och är glad över förtroendet jag fått. Det värmer att de vill behålla mig. Men vi måste se vad som händer längre fram, när det blir skarpt läge. Jag tror vi kommer snacka mer när vi spelat klart alla matcher. 

Annons

Totalt har Albion Ademi gjort tre mål samt tre assist på 21 matcher i IFK Värnamo-tröjan. Kontraktet med Djurgården sträcker sig över säsongen 2024.

Publicerad 2023-09-19 09:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto