Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Haksabanovic vill lämna Celtic permanent

Sillybloggen

Sead Haksabanovic är för tillfället utlånad till Stoke i Championship. I den engelska andraligan har 24-åringen fått en fin start, och hittills är han noterad för ett mål samt en assist på fem matcher.

Låneavtalet sträcker sig till sista juni, 2024. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att yttern inte ser någon framtid i Celtic som han egentligen tillhör.

Football Insider rapporterar nämligen att Haksabanovic vill lämna Celtic permanent nästa år, antingen i januari eller nästa sommar. Anledningen är att 24-åringen tidigare har fått sparsamt med speltid i Celtic samtidigt som han fått mixade signaler kring sin status i klubben från den sportsliga ledningen. Något som gjort honom missnöjd.

Det återstår att se ifall Stoke, som ligger på 16:e plats i Championship, är ett alternativ vid en potentiell försäljning.

Annons

Sead Haksabanovics kontrakt med Celtic sträcker sig till sommaren 2027. Tidigare i karriären har han även representerat Halmstads BK, IFK Norrköping, Djurgården, West Ham, Malaga och Rubin Kazan.

Publicerad 2023-10-01 15:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto