Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern överväger att ta in Papastathopoulos 

Sillybloggen

Bayern München brottas i dagsläget med skadeproblem i backlinjen, då mittbackarna Matthijs de Ligt och Dayot Upamecano inte är tillgängliga för spel.

Nu uppger den tyska tidningen Bild att Bayern München, med anledning av skadeproblemen, överväger en chockövergång i form av att ta in den grekiske mittbacken Sokratis Papastathopoulos, 35, som har varit klubblös sedan han lämnade den grekiska storklubben Olympiakos efter den gångna säsongen.

Bayern-tränaren Thomas Tuchel har tidigare basat över Papastathopoulos i Borussia Dortmund, vilket gör att det sedan tidigare finns en koppling mellan parterna. Nyligen rapporterade även den spanska tidningen Marca att greken är aktuell för La Liga-klubben Real Betis, men möjligen är spelaren än mer sugen på en flytt till Bayern München.

Annons

Papastathopoulos har tidigare även en bakgrund med spel i Arsenal, Werder Bremen, Genoa, Milan och AEK Aten. Flest matcher har han gjort med Dortmund, 198 stycken.

Publicerad 2023-10-14 17:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto