Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Brittisk media: Liverpool redo att värva Sané - om Salah lämnar

Sillybloggen

Liverpool rapporteras förbereda sig för ett liv utan stjärnspelaren Mohamed Salah, 31. I somras uppgav flera brittiska medier att Salah där och då var öppen för en flytt till den saudiarabiska klubben Al-Ittihad, som utifrån rapporterna lade ett miljardbud, men i slutändan blev det inte en övergång. Möjligen kan det i stället bli det nästa år.

Nu uppger i varje fall den engelska tidningen Daily Mirror att Liverpools primära val som Salah-ersättare är Bayern Münchens ytter Leroy Sané, 27, som även sägs ha intresse från Barcelona och Real Madrid. Enligt tidningen är “Reds” redo att slå ett nytt transferrekord, vad gäller en enskild övergångssumma, för att få in tysken – om Salah lämnar under 2024.

Liverpools hittills dyraste värvning är köpet av Darwin Nunez, då uruguayanen anslöt från Benfica för över en miljard svenska kronor under sommaren 2022.

Sané har i dagsläget kontrakt med Bayern till sommaren 2025. Han kom till klubben från Manchester City under 2020, och har totalt sett gjort 45 mål och 37 assist på 144 matcher.

Annons

Salah har i sin tur också avtal med Liverpool till 2025. Sedan flytten till klubben från Roma under 2017 har han gjort 192 mål och 83 assist på 315 framträdanden, samt varit med och vunnit både Premier League och Champions League.

Publicerad 2023-10-15 17:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto