Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:09
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester United intresserat av Sacha Boey

Sillybloggen

Under sommaren uppgavs Arsenal vara intresserat av Galatasarays Sacha Boey, men den franske högerbacken blev kvar i Turkiet och nu uppges nästa Premier League-jätte vara intresserad.

Enligt uppgifter från RMC Sport är nämligen Manchester United intresserat av högerbacken, som har imponerat under säsongsupptakten.

Uppgifterna gör gällande att Boey inte har kommit överens med Galatasaray om en kontraktsförlängning. Klubben sägs vilja förlänga kontraktet, som går ut 2025, med ytterligare ett år, men parterna har inte kommit överens och i nuläget står förhandlingarna och stampar.

Enligt uppgifterna är det oklart om fransmannen själv är intresserad av en flytt till Old Trafford, där högerbacksalternativen Diogo Dalot och Aawon Wan-Bissaka redan finns.

Sedan flytten från Rennes för motsvarande 12 miljoner kronor, har Boey noterats för 20 matcher i Galatasaray-tröjan, där Champions League-målet mot FC Köpenhamn sticker ut.

Annons
Publicerad 2023-11-04 15:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto