Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bild: Ny klubb i Bundesliga jagar Boateng

Sillybloggen

Kontraktslöse Jerome Boateng var aktuell för en återkomst till Bayern München nyligen. Till en början tydde mycket på att han skulle blev erbjuden ett korttidskontrakt av den tyska jätten, men i sista stund uteblev flytten.

Enligt Bild och Sky var ett av skälen till tvärvändningen att det fanns en oro för en möjlig kritikstorm från supporterhåll. I slutet av 2021 dömdes nämligen Boateng till böter om drygt 18 miljoner kronor för att ha misshandlat sin ex-flickvän.

Nu kan spelaren i stället hamnat på annat håll inom Bundesliga.

Bild hävdar nämligen att nykomlingen Heidenheim överväger att värva Boateng. Enligt tidningen ska ett möte ha ägt rum mellan klubben och försvararens representanter, och beslutet ligger nu på 25-åringen.

Heidenheim ligger på 13:e plats i tabellen.

Boateng spelade för Bayern München mellan 2011 och 2021. Tidigare i karriären har mittbacken även representerat Lyon, Hertha Berlin, Hamburg samt Manchester City och på meritlistan finns dessutom 76 landskamper för Tyskland.

Annons
Publicerad 2023-11-06 13:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto