Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:02
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Engelskt intresse för petad Werner

Sillybloggen

Timo Werner kan vara på väg tillbaka till Premier League.

Den tyske forwarden har tappat sin startplats i RB Leipzig, och enligt sajten 90min.com är Bundesliga-klubben inte nöjd med 27-åringens prestationer senaste tiden. Något som har lett till att Werner är “fri” att lämna när övergångsfönstret öppnar i januari.

Enligt samma uppgifter visar flera klubbar i Premier League intresse. Fulham, West Ham och Crystal Palace ska alla vara intresserade av att hämta in Leipzig-forwarden på lån redan i vinter.

Nyligen uttalade sig sportchef Rouven Schröder om situationen kring Werner, som återvände till klubben 2022 efter en floppartad tid i Chelsea. 

Annons

– Timo Werner är en del av ett lag där alla måste hantera konkurrens. Han går igenom en tuff period, men vi stöttar honom. Det är inte alltid solsken och rosor, sa Schröder då.

– Om någon spelare har tankar på att göra något annat, då kommer vi att hantera det. 

Werner, som har kontrakt till 2026, är noterad för två mål på 13 matcher den här säsongen. Sammanlagt har det bara blivit 370 minuters speltid.

Publicerad 2023-11-19 09:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto