Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Elfsborg jagar Friedrich

Sillybloggen

Hákon Valdimarsson är en nyckelspelare i Elfsborg och blev nyligen utsedd till “Årets målvakt 2023”. Tidigare har utländskt klubbar uppgetts vara intresserade av 22-åringen, bland annat Anderlecht.

– Jag har inte hört något om det. Jag hörde det först nu när du sa det. Det är ett bra lag, men jag har inte hört något, sa Valdimarsson till Fotbollskanalen i början av november.

Nu skriver Aftonbladet att Elfsborg har börjat förbereda sig för en framtid utan islänning, som mycket väl kan komma att säljas i vinter. Om en övergång blir av överväger boråsarna att försöka värva Ricardo Friedrich, enligt tidningen.

30-åringen kommer lämna Kalmar FF och är därmed fri att förhandla med andra klubbar, för att sedan ansluta som bosman. Brassen påstås i sin tur vara “öppen” för att fortsätta karriären i Elfsborg.

Annons

Nyligen uppgav sajten Fotbolldirekt att Malmö FF har tagit kontakt med Friedrich gällande en potentiell övergång.

Friedrich gjorde 64 matcher för KFF. Tidigare i karriären har han representerat klubbar som Ankaragücü, Bodø/Glimt, RoPS, Esportivo och Ituano.

Publicerad 2023-11-20 15:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto