Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:07
Nästa

Avbryt
Försök igen

ESPN: Chelsea följer Kvaratschelia

Sillybloggen

Chvitja Kvaratschelia var en av världens bästa spelare förra säsongen när förde sitt Napoli till titeln i Serie A. Sedan tidigare har klubbar som Manchester United, Newcastle, Real Madrid och Barcelona uppgetts vara intresserade av 22-åringen.

Nu ger sig ytterligare en klubb in i leken.

ESPN hävdar nämligen att Chelsea följer Kvaratschelia. Enligt uppgifterna ligger en värvning av yttern “helt i linje” med klubbens strategi att värva unga spelare med stor potential.

Vidare påstår ESPN att Napoli värderar sin stjärnspelare till en bit över 100 miljoner euro (drygt 1,1 miljarder kronor). Även om det är en summa som i teorin inte skulle avskräcka Chelsea kan man få svårt att möta prislappen och samtidigt möta kraven för Financial Fair Play.

En nyckelfaktor som lyfts fram för en eventuell framtida övergång är huruvida Chelsea lyckas kvalificera sig till Europaspel nästa säsong, vilket skulle öka transferbudgeten.

Annons

Kvaratschelia har gjort 17 mål samt 22 assist på 58 matcher i Napoli-tröjan. Han har kontrakt till 2027.

Publicerad 2023-11-23 19:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto