Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Burnley och Milan visar intresse för Carvalho

Sillybloggen

Liverpool vill, enligt transfer-specialisten Fabrizio Romano, kalla tillbaka den offensive mittfältaren Fabio Carvalho, 21, från RB Leipzig – trots att det nuvarande lånet är till nästa sommar. Enligt Romano är Liverpool missnöjt med Carvalhos knappa speltid den här säsongen, och ser därmed att talangen skulle kunna få fler minuter i en annan klubb.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mail att Burnley och Milan visar intresse för att ta in Carvalho på lån – om spelaren återvänder till Liverpool i januari.

Tidigare har även Daily Mirror skrivit att Fulham är en möjlig destination för 21-åringen vid en ny utlåning över andra halvan av säsongen.

Carvalho kom till Liverpool från Fulham under 2022, och har i grunden kontrakt till sommaren 2027. Han har så här långt gjort tre mål på 21 matcher med Liverpool. Den engelska storklubben uppges betalat motsvarande 90 miljoner kronor för spelaren.

Annons
Publicerad 2023-12-18 20:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto