Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:06
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Hammarby muntligt överens med Erabi

Sillybloggen

I torsdags rapporterade Aftonbladet att Hammarby IF är på väg att få igenom en förlängning av forwarden Jusef Erabis, 20, kontrakt, trots att Expressen tidigare uppgett att spelaren inte ser ut att skriva på ett nytt avtal.

Nu uppger i sin tur fotbollssajten fotbolldirekt.se att Hammarby är muntligt överens med Erabi om ett nytt kontrakt. Forwarden väntas därmed skriva på ett nytt avtal “inom några dagar”.

Nyligen sa Hammarby-sportchefen Mikael Hjelmberg följande om Erabis framtid:

– Vi har en kontinuerlig dialog med Jusef och hans representanter. Vi vet om att det finns intresse för honom och vi har varit väldigt tydliga med att vi vill behålla honom, att vi vill förlänga kontraktet med honom. Det kan nog absolut vara så att han själv öppnat upp för att det är ett alternativ för honom att göra det, sa Hjelmberg till Fotbollskanalen.

Annons

Erabi har bland annat kopplats ihop med klubbar som Genoa, Nantes, Reims och Slavia Prag. I år stod han för sju mål på 23 matcher i allsvenskan.

Publicerad 2023-12-18 19:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto